Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Closing time

Det är dags att stänga 2012 och öppna upp för 2013. Nyårslöften är ett skämt och inget jag någonsin lyckats hålla så därför lovar jag inget till 2013. Däremot vet jag med all säkerhet att 2012 och allt vad det innebär snart kommer vara ett minne blott. Nu kan vi lägga locket på krossade hjärtan, dåliga minnen, blid, svett och tårar. Nu lägger vi det bakom oss och glömmer bort allt det där. Framför oss lägger vi istället nya minnen, massvis med skratt, långa och varma sommarkvällar, kära vänner och helande hjärtan.
2013 är ett år som för mig betyder nystart. Vi tar nya krafter och kör på så att det ryker. Ju fortare 2013 tar slut, desto fortare börjar 2014, och desto fortare närmar sig min examen. Den gillar vi.

Gott nytt år för fan.

Året som gått, 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Slutade röka och har på nyårsafton hållit uppe i 11 månader.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag minns inte om jag hade några löften faktiskt. Och hade jag det så höll jag de med all säkerhet inte. :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ingen av mina nära vänner, men några stycken gamla vänner fick små knoddar. Två stycken har BF i dagarna, så det kan komma någon liten till. Året är ju inte slut än..
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är klarade jag mig utan dödsfall i år.
5. Vilka länder besökte du? Oj, jag satte faktiskt inte min fot utanför Sverige i år. Åkte knappt någon stans heller..
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Mer kärlek, kli i håret, och som jag skrev förra året "en välhängd man"
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Förmodligen inga.. Det skulle väl vara 25 februari som var början på slutet av en lång vänskap.
8. Vad var din största framgång 2011? Att sluta röka. Och att försöka att lära mig att lyssna på mig själv.
9. Största misstaget? Vill ni ha namn? ;) Att jag är så jäkla godtrogen och dras till alla dessa män, som uppenbarligen är fel för mig..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skurit mig i fingret, räknas det? Har också kämpat med mitt inre hela året. Det är tufft att vara jag ibland.
11. Bästa köpet? Telefonen, datorn, soffan, mina två jackor från Carlings pch mycket mycket mer :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Soffan och datorn. Dock inte mina egna pengar :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När min kära vän berättade om sin graviditet, VG på B-uppsatsen, Simonfisen och såklart all kärlek från vännerna. Mina julklappar är ju inte fy skam de heller. :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Bad things - Jace Everett, somebody that I used to know - Gotye, Despicable me, och Ain't I - Isshai.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Just nu känns det som om att det har varit ett mer ledset år..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Träffat vänner, trott på mig själv och pluggat :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Svurit, snusat och grinat..
18. Hur tillbringar du julen? Julafton i Lessebo med lilla familjen.
19. Blev du kär i år? Jag var definitivt förälskad i år, men om jag blev det iår eller inte vet jag inte.
20. Favoritprogram på TV? Så mycket bättre och historieätarna.
21. Bästa boken du läste i år? The dirt
22. Största musikaliska upptäckten? Oj, jag vet faktiskt inte. Att soft, layed back musik jag hittat :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min dator och en fantastiskt fin våg med mera :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Vet inte, minns sällan vad jag önskar mig. :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? På tolvslaget var jag på kåren och söp skallen i bitar. Blev också bjuden på tårta. Sen hånglade jag halva natten för att tillbringa hela dagen i en ishall tillsammans med min "praktikklass". Dagen avslutades med sushi tillsammans med Kristianstads finest.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att det gör! ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Svart, svart och svart. Lite mer klassisk samtidigt som den är mer personlig. Naglar, smycken och keps:)
29. Vad fick dig att må bra? Vännerna, jobbet och Simon
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Axl Rose som ung. Mums! Och såklart Alexander Skarsgård i True Blood. Ännu mer mums!
32. De bästa nya människorna du träffade? Han som jag är lite betuttad i (Kuffe), "Lillebror", Wilsons Sofia, och säkert några till :) Inte träffat så mycket nytt folk i år som gjort så stort positivt intryck på mig. Tyvärr.


Det var detta året, får se hur mycket som förändras till nästa gång. :)
Gott nytt år för fan.