Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Julen

Har haft en supermysig jul med familjen. Mellandagarna har spenderats i Gbg med omnejd, och dom har varit om inte ännu mysigare. : )

Men mysigast ska jag ha imorgon och i lite mer än en vecka framåt. Äntligen ska jag få åka till mitt älskade Åre. Mitt vinterparadis. Mitt andra hem. Mitt Åre!

Ska åka tåg nu hela natten, så jag funderar på om man ska sätta sig och skriva ihop en årsresumé på tåget. Så ni får se vad jag sysslat med under året som har gått.  Om jag orkar vill säga. : )

Syns i Åre!

Julefrid

När man känner att detta kommer bli den bästa julen någonsin så rycks mattan man står på bort. Man vaknar till liv igen, och kommer tillbaka till verkligheten. Och upptäcker att verkligheten stämmer inte alltid överens med ens sinnestämning.

All lycka och önsketankar till min kusin, vars matta ryckts bort med en fruktansvärd fart. Det skulle inte få hända, den största gåvan du skulle fått försvann mitt framför ögonen på dig.

Önskar alla mina nära och kära en riktigt god jul. Ta hand om varandra, var med dom ni älskar. Visa att ni älskar dom! Det var allt för mig.

Dan före dan före dopparedan..

Det är idag det. Och det verkar som om, utan att låta för entusiastisk (trots att jag konstant hoppar av glädje och skriker högt av lycka), vi får en vit jul i år. ÄNTLIGEN.

Minns förra julen som om den vore igår. Hmm, då kändes det som en bra jul. Men med facit i handen så vet jag ju att den kunde ha blivit bättre. Så det är det vi satsar på i år.

Sen mina vänner så är jag fruktansvärt nyfiken på vad som komma skall i mina juleklappar från mina nära och kära. För första gången under mina 22 år så har jag ingen aning om vad jag ska få. Inte ens en hint har jag fått. Kan bero på att jag inte har önskat mig något speciellt. Jag har allt jag behöver. En underbar familj, dom bästaste vännerna, inga könssjukdomar, ett gött liv med allt som hör där till och framförallt en sjukt skön säng : ) Vad mer kan en liten flicka önska?

Nehepp. Nu ska jag ta mitt pick och pack, skaffa mig ett liv, och röka några till cigaretter innan det är läggdags.

Växjö

Hade en fruktansvärd resa hem till mitt älskade Småland, men nu är jag här iaf.

Snart blir det en trip ner till stan, köpa sig en god latte, och mysa lite innan det är dags att bege sig till jobbet.

Fan, längtar redan tillbaka till K-stad. Typiskt också.

Jag är kär

I denna underbara klänning!!



Jag älskar den. Jag har cravings efter den. Jag kommer gråta mig till sömns om jag inte får den.
Snälla snälla snälla söta tomten. Jag lovar att jag ska aldrig mer supa mig full. Jag ska aldrig mer kasta tändare i huvudet på Conne. Jag ska aldirg mer tjuvröka på rummet. Jag ska aldrig mer hitta på historier bara för skojs skull. Jag ska aldrig mer komma på lömska planer. Jag ska aldrig mer busa med folket på övervåningen. Älskade tomten. Jag lovar att jag ska bli en bra människa om jag får denna klänningen i juleklapp.

Jag lovar!
(håller fingrarna i kors bakom ryggen, och skrattar lite hånfullt och elakt..)

Hejdå Skåne

om typ två timmar så tar jag bussen ner till stan, för att senare åka vidare hem till mitt älskade Småland. Känns vemodigt, men även jävligt underbart! Längtar hem till julen!

Syns nästa år mina söta små skåningar!

Snöängel

En kväll att minnas

Gårdagen och framförallt kvällen var underbar! Ett perfekt slut blev det. Underbart!

Och som om inte det vore nog. Skåne är vitt. Snö överallt! Det går tom att göra snöänglar. Fantastiskt. Bildbevis kommer

Det är med lite vemod jag lämnar K-stad för detta året, men I'll be back. Med nya friska tag, och massa ny energi. Ska faktiskt bli skönt att komma härifrån. Känns som om vi alla behöver det, både på gott och ont.

Kära underbar familj på sjuan. Kommer sakna er nu när vi inte träffas på tre veckor. Men ta hand om er allihopa, så kör vi järnet nästa år!



Packelipackar

Sanna håller på och packar. Och hittar alla sina skidkläder. Det betyder att hon måste slänga på sig dom och mannekänga för hela korridoren. Fantastiskt. Nu längtar jag ännu mer.

Michelle, lova mig att vi har åtminstoen en skiddag! Plus afterski! : )


Sannas snygga skidposé. Awesome!


Åh, längtar mer och mer för varje sekund. Men om två veckor är jag hos er! Fantastiskt!

Si på fan, det snöar i Skåneland

Snö. Snö. Snö.
Fan va underbart.
Den dära känslan av välbehag infinner sig i lilla magen, fan va bra man mår. Jag älskar, verkligen älskar julen.
Är julefint på rummet, nystädat och bara så sjukt mysigt. Klapparna är inslagna. Julematen snart klar.

Sista kvällen med sjuan. Och mys ska de bli, på allra högsta nivå. Ett perfekt slut på en underbar höst.





I've got a feeling that tonight is gonna be a good, good night.

Det strålar en stjärna..

Och Sanna pluggar nu. Det är därför hon har tid till att blogga. Eller egentligen finns det ingen tid. Det har aldrig funnits.. Men eftersom Sanna hr fått lite bokstavskombination så skiter  hon i vilket.

Hände en "rolig" grej innan btw. Stod ute och rökte och pratade med Emmafemma i telefon. Då kommer det fram en kille till mig och säger hej, och ställer sig sen och tokstirrar på mig. Snäll som jag är så frågar jag ju om jag kan hjälpa honom med något. Då säger karljäkeln att jag ska avsluta mitt samtal, för han är ny i K-stad och behöver hjälp. På knacklig och jävligt kass engelska tom. Ganska äcklig och slemmig var han med. Och vad han behövde hjälp med vet jag inte, för jag sa: Nej vet du vad, du är ful och äcklig så du kan dra. Nej, det sa jag inte. Men jag sa att jag inte hann hjälpa honom. Skum kille det där. Han ville nog ligga eller nått.

Ne, nu ska jag göra lite nytta igen. För det hann jag ju inte med inatt! : )

Julstök, noll motivation och sena nätter

Jadu, vad ska jag säga. Försöker plugga, men det går sådär. Kan bero på brist på motivation. det jobbiga är dock att jag ska vara klar idag. Typiskt.

Julstök pågår för full rulle där himma iaf. Pepparkakshuset är snart klart, skinkan är griljerad och sillen inlagd. Ska bli en tokmysig dag på onsdag. Sista rycket nu innan vi slipper varandra i några veckor. Ska bli så otroligt skönt att få komma bort från det där dårhuset ett tag. Det behövs verkligen ska jag säga er! Gillar folket till max, men nu har vi nog umgåtts liiite för mkt. : )

Snart är det jul, och julafton ska på vanligt vis firas i Rottne, för att sen fortsättas i Mölnlycke. Ska bli mysigt! Sen blir det en lååång resa upp till Åre. Lär bli en av de längsta resorna hitills. Som tur är har jag ett arbete att skriva på. Och en jävla massa läsandet. Så jag ska nog lyckas få tiden att gå iaf.

Ne, dags att skriva om min förbannade pedagogiska grundsyn. Wish me good luck!

Mentalsjukhuset sjuan

För varje dag som går så tror jag mer och mer att jag inte bor på i en korridor för studenter. Det måste vara ett mentalsjukhus jag har hamnat på. Avdelning sju. Enda saken som gör mig tveksam är att vi inte har några vårdare här. Det finns iofs folk som springer här rätt ofta, undrar om dom är förklädda vårdare för att vi inte ska förstå.

Jo, så måste det vara. Ha, nu har jag avslöjat er era busar!

Jaja, Mentalsjukhus eller inte. Jag platsar nog rätt bra här iaf. Med la Familia





Åre på tv och mammsen på väg

Äntligen får jag se mitt älskade vinterland på tv. Oj vad jag längtar! Var är du Michelle, du skulle ju vinka till mig!?

Sen är lilla mamma på väg hit med. En heldag med mammsen är aldrig fel. Bli lite bortskämd och bara mysa. Så nu är det tokstädningen av rummet som gäller. Kan inte släppa in henne i mitt lilla råttbo. : )

Ne, men först en dusch, aldrig lukta usch, måste stå högt i kurs, det är glassiiigt!

Att göra för att plugga bättre

  • Var så nära deadline som möjligt. Då måste du sätta fart
  • Kedjerök om du är rökare, annars ät choklad
  • Drick massa the för att hålla dig vaken
  • Ta en tid på dygnet när ingen annan är vaken, för mig är det mellan ett och fyra på natten.
  • Se till att vara ordentligt utvilad innan du sätter igång, så du inte somnar på tangentbordet/i boken
  • Lyssna på jävligt pepp musik.
  • Sitt så obekvämt du kan, allt för att inte somna
  • Inställningen till pluggandet kan vara bra att träna på. Vill du så kan du.
  • Betsäm dig för att köra stenhårt, och kör sen stenhårt
  • Wooho! Nu kör vi!

Ja, jag pluggar nu. Och bloggar. Men lite paus är okej.

Att göra istället för att plugga

  • Bygga spindelnät/bur med Conne
  • Prata bort flera timmar i telefon
  • Bygga pepparkakshus
  • Äta pepparkaksdeg
  • Titta på Sunes jul, om och om igen
  • Prata om världsliga saker som egentligen inte spelar någon roll
  • Paradise hotel
  • Blogga
  • Städa
  • Tvätta
  • Dricka öl
  • Facebooka
  • Röka
  • Dricka kaffe
  • Kolla på alla bilder och inspelade filmer
  • Läsa bloggar
  • Spela spindelharpan
  • Avancerad myspys deluxe
  • Busa med ovanvåningen
  • Sova
  • Toga party


Så, får ni idétorka så prova någon av dessa grejer. Det kommer inte att hjälpa ett skit när det kommer till pluggandet, men det kan säkert vara bra för nått. Lycka till!

Näsont

Fick en smäll på näsan inatt. Fråga mig inte hur. Men ont gjorde det. Så nu går jag runt och har ont på näsan.
Förra veckan var det rumpan, nu är det näsan. Dessa fysiska aktivitetsskador..

liiite för mkt socker?

Ni som känner mig vet att jag allt för ofta lider av vissa bokstavskombinationer. Men ni som inte känner Conne, vet inte om att hon lider av samma problem. Speciellt vid kombination för mkt kaffe, för lite sömn och massa socker på det. Vi är helt enkelt som två små barn, som dock har väldigt roligt ihop.

Igår så var vi båda två i ett sådant stadie som jag nämnde ovan. Det bidrog till bus. Och här kommer bildbevis.















En timme av vår tid bidrog till glädje i hela huset. : )

Fantastiskt roligt hade vi!

Styrelsemys

Ikväll blir det möte som innefattar lite öl och massa mys med töserna. Ska bli väldans trevligt att få umgås med flickorna utan massa viktiga saker att diskutera.

Sen blir det kanske en sväng förbi kåren också, lite beroende på hur död jag är. Känner redan nu att jag skulle behövt powernappa både en och tre gånger. Men har jag gjort det ens en minut? Icket!

Jaja, vad är en bal på slottet. : )

Sanna-bokstavskombination

Jo, jag har överskottsenergi till tusen. Massvis. Har även massvis att göra, men lite koncentrationssvårigheter. Alldeles för mycket myror i brallan för att det ska funka att sitta still. Funderar på att springa tre varv runt K-stad bara för att bli av med lite energi. Eller så inte.

Jaja, vad är en bal på slottet?

Kaffegalen?

Mina kära vänner/extrafamilj på lilla sjuan har vänligt men bestämt förbjudit mig att dricka kaffe. Dom gillar inte min överskottsenergi kombinerat med ett släng av någon känd bokstavskombination som infinner sig i mig. Jag förstår inte varför..

Ne, men nog med skitsnack. Nu ska här sovas för fulla muggar, för imorgon, mina vänner, imorgon är en ny dag. : )

Recept på ett bättre humör

Dåligt humör är något jag har fått nog av idag. Så då började jag fundera på vad som får mig att må bättre.

Godis är ju alltid en hit, framförallt choklad.
Sen så roliga klipp på youtube är ju aldrig fel, speciellt inte när dom handlar om Filippa Bark.
Prata med folk man tycker om är också väldigt bra
.

Men det som fick mig att le extra mycket, det mina vänner, det är tanken på att imorgon om tre veckor, klockan 18.42 så går mitt tåg till Åre från Gbg. Det mina vänner. Det är lycka!



Det är tanken på att jag snart får träffa dessa töser som gör mig extra lycklig! 22 dagar kvar tills jag kommer hem!

Tjejer, tillsammans är vi oslagbara!

En sådan dag

Jävla pissdag idag!

Har noll motivation till pluggandet. Sen är jag på sjukt dåligt humör, vilket bidrar till att jag retar mig på alla små saker som sker runtomkring mig. Sen mår jag illa, kan bero på alldeles för lite mat i magen idag, men jag har ingen hunger. Sen så analyserar jag allt alldeles för mycket, vilket gör att jag bara känner mig totalt grundlurad... Typ.

Nej, måndagen den 7 december 2009 är inte direkt min favoritdag.

Dagens kommentar

Sanna - Kan vi inte hitta på något? Jag vet, vi tar kollektiv självmord!
Stellan - Nej, det blir så dålig stämning då.
Mäds - Nej, det tar ju död på stämningen.


Humorn är på topp, och Sanna har damp!

Kära tomten

Detta är vad jag önskar mig i juleklapp.




1. Lampskärm Erserud från Ikea (antingen den vita eller den bruna)
2. Fler grejer till min frukostservis från Saga form
3. Blå klänning från hm strl 40
4. Billy bokhylla i ekfaner 40*28*202
5. Kandelaber i guld från Indiska 
6. Absolut vodka special edition 2009
7. 112 sånger av Winnerbäck
8. Carpe Diem armband från Efva Attling barnstorlek
9. Biljett till Swedenrock
10. Armband från Rock By Sweden (smycka)
11. Lampa i guld från Indiska
12. Smyckesträd från Åhléns
13. Mjukisbyxor Soc från Stadium
14. Cover all blue från MUS
15. Cover all mix pens från MUS

Ps. Jag har varit snäll
 

Tenta

Juset det ja. Hade tenta igår. Den gick nog över förväntan. Eller så gick det åt helvete. Och hur det gick vet vi om 15 arbetsdagar. Sådetså. Eller rättare sagt nästa år. Wohoo!

Btw så är det endast 25 dagar kvar tills jag får åka till Åre mitt vinterparadis!

Hade det inte varit för...

Hade inte den här killen varit norsk och ganska så oattraktiv så hade jag varit kär i honom. Kurt Nilsen, vilken röst!

Rise to the occasion

You've been down the dark detours
you have seen most of it all
Crashed into a million faces
but never listened to them talk
You got so much on your mind right now
it doesn't even help to try
to solve them all

You used to smile when hope and a pat on the back
would last throughout the day
As the rain kept fallin' down on you
you wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you
as you heard your man walking away
without a word

And you thought:
Who's gonna make my decisions
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when there's no one around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself
Who's gonna be there forever
well it ain't gonna be him

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
If love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I've seen you oh just slip it away
cause of broken hearts...

And you thought:
Who's gonna make my decisons
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when no one's around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself
Who's gonna be there forever
well, it ain't gonna be him.

Everybody is going away
I'm barely hanging on
do not lovers seek me
What am I doing wrong

Who's gonna make my decisions...(2x)

Fortfarande bakis?

Känner mig fortfarande bakis. Det är ju verkligen inte bra. Verkligen inte.

Men en öl på det så blir man fit for fight igen. Eller?

Dammiddagen 09

Igår var det dammiddagen. Herreminget vilken kväll! Vilka karlar. Vilken fest. Vilket röj. Och vad glad jag var! Lite för glad kanske.. : )

Men iaf. tentapluggar gör jag. Ville bara visa alla hur sjukt snygg jag var igår. Och Conne såklart!




(Ja, och som vanligt har jag stulit bilden, men jag var så söt på den så jag var tvungen.)


Kontorstid

Nu sitter jag på mitt kära kontor och slösar bort en timme av min värdefulla tentapluggstid. Men vad gör det? Och var är en bal på slottet?

Rumpan still hurts, och gör den det på måndag så kommer jag sannerligen ta mig tid till att besöka farbror vårdcentral, och skaffa mig riktigt starka painkillers. Detta är ju ingen hållbar utveckling om vi säger så.

Ne, läsa lite i mitt älskade kompendium som jag har betalat hela 60 kronor för och som inte var värt ett enda öre. Men vad gör man inte för skolan....

Dammiddag ikväll. Det betyder bättre smärtlindring i form av alkohol! Syns i dimman!


Myglar? Jag?

Tentaplugg? Vad snackar ni om?
Ja, okej, jag erkänner. Har inte läst ett ord i bokhelveten sen typ elva. Dvs en och en halv timme sen. Vad har jag gjort tills nu undrar ni säkert då?

Jo, det ska jag mer än gärna berätta för er mina vänner. Jag har rökt alldeles för många cigg, pratat med alldeles för många människor på msn, snokar runt alldels för mkt på FB, läst alldelels för många meningslösa bloggar, rökt lite till, och faktiskt tom hunnit gå på toa en runda. Lite Cola har jag hällt i mig, och en ipren har jag tagit med, och faktiskt skickat minst ett sms.. Så jag har hunnit med ganska mkt på en och en halv timme. Sådetså. Lite produktiv är jag allt.

Plus att klockan är inte ett än, och alla vet ju att det är mellan ett och fyra på natten man pluggar som bäst. Just det!

Nu ska jag läsa två kapitel till, innan jag kan börja mygla igen. See yooou!

nu har det väl ändå gått för långt?

Suprajsmuffins

Häromdagen bakade jag och Conne muffins. Men inte vilka muffins som helst, utan Suprajsmuffins. Vad som fanns i vet bara vi själva och knappt ens det. Men goda blev dom. Den vinnande kombinationen blev Midori och Kiwi muffinsen. : )



Fina va?! : )