Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Ojojoj

Jag visste att deltagarna i Paradise Hotel till största del var idioter. Men den kvoten höjdes rejält ikväll. Fy fan.

Större idiot får man leta efter. Mina nära och kära vet precis vem jag menar, och ni som inte vet, ni kommer förstå..

Lite citat från kvällens avsnitt

"Jag tänder på tjejer som är smartare än mig själv, jag gillar att känna mig dum"
Det borde inte vara några problem för dig att hitta tjej då...

"Jag är en ärlig kille, jag kommer köra ärligt"
Du vet om att det är fult att ljuga va? Alla som känner dig borde veta vilket manipulativt svin du är..

"Jag har gjort många dumma saker förut, men jag ångrar ingenting jag har gjort"
Du ångrar ingenting säger du? Inte ens att du hade sex upprepade gånger med din dåvarande flickväsn bästa kompis?

"Jag är inte en spexare, utan jag är en lyssnare"
Ja, vad ska man säga killen. Du är varken en spexare eller lyssnare, du är en IDIOT!

Med det sätter jag nu punkt för kvällen. Ska upp tidigt imorgon och ringa vårdcentralen. Min stackars rumpa vill ju aldrig må bra. : (

PUNKT!

Örebro i Januari

Nu skiter jag i vilket. Jag sticker till örebro den åttonde. Va fan, när jag ändå är så pass högt upp i landet kan jag lika gärna spendera lite extra pengar och ta en weekend i örebro och mysa med Emmisen. En redig tjejkväll ska vi ha, med massa sprit och en sån jävla fjortisfylla ni aldrig någonsin har skådat. Men kul ska vi ha!

Sen så kan det ju vara som så att jag kanske lyckas göra två flugor på smällen, och det är ju bara ett plus i kanten. Sådetså!

Och ja, jag myglar och skriver blogg iatället för att plugga!

Jag gillar skåningar, men...

Detta var ganska så skoj.  : )

"Alla människor bor huller om buller - svarta, vita, judar, finnar, ryssar, skåningar, amerikaner - det finns inga nationaliteter längre, bara människor"

Pysseldag

Idag är det städ-, bak-, tvätt- och pluggdag! Det gillar vi. Typ..

Ne, men just nu försöker jag hitta på så himla mycket viktiga saker att göra. Allt för att slippa plugga... Motivationen är på topp, absolut, men frågan är vad jag egentligen är motiverad till. Inte är det plugga iaf. Om några timmar är det dags för adventsbaket, och då måste jag ha fått lite gjort iaf. Dags för kedjerökningen och läsa Hansson.

Men innan jag börjar med detså måste vi ju gratulera lilla söta Maddelalilalala, som har skaffat sig en "typpojkvän". Mysigt värre gumman!

Tjoo!

Lördag på sjuan

Idag har vi gjort så lite som möjligt. På riktigt.
Lite julpynt har vi fått upp. Nu är det ju faktiskt första advent.
Sen en mysig gemensam middag bestående av potatisgratäng, kycklingspett och en alldelels utomordentligt god sallad. : )
 Sen blev det lite filmmys med Stellan och Tb inne på mitt rum, och tio minuter vaka innan vi klockan slog tolv så att man får gå och lägga sig. Inte okej att lägga sig innan tolv en lördag. : )

Imrogon iaf blir det ännu mera mys, men jag tänker inte berätta vad. För det ska bli en överraskning för Mäds, som kommer hem igen efter 6 veckor i Smauland!

Nu blir det sängen och mina älskade kuddar. Sov gott!

Lyckad kväll igår

Bärs och Pokerpuben på Kåren igår var väldigt lyckat. Lagom med folk, men nöjda verkade dom vara iaf. Vi tjejer hade oxå väldigt kul, härligt gäng det där Chrisp! : )

Idag har jag stora problem med rumpan dock, SMÄRTA!

Men jag är inte den som är den, utan kör en helg i horisontellt läge! Nu kör vi!

Lång dag idag, trodde jag

Men tji fick jag ja.

Tydligen blev vår lärare sjuk, vilket innebär att jag fick självstudier hela dagen, nästan.. Det bidrar till stora problem i min tidsplan. Hade inte alls räknat med en massa extratimmar så här på en fredags eftermiddag. Men ja, jag åker väl ner til stan och spenderar pengar istället. See ya!

note to myself

Böj dig inte framåt - då hugger det till i rumpan
Försök inte slingra dig förbi något i sidled - då hugger det till i rumpan
Backa rakt bakåt - annars hugger det till i rumpan
Använd platta skor - annars vickar du på höfterna när du går, och då hugger det till i rumpan.
Gå inte i trappor - det gör ont i rumpan

Ja, min rumpa gör fortfarande ont. Det är sängliggande som gäller i helgen, allt för att kurera min stackars rumpa

Söndag 29/11 kl. 22.00

Då kommer jag att vara bänkad framför tv:n och hånskratta till max åt en av världens största töntar!
Det är dags för paradise hotel, och jag råkar veta att killen som kommer in på sändag är någon jag har kännt ganska väl, och som jag mer än gärna erkänner att jag avskyr. Och nu ska han in i Paradise hotel, och Sanna ska skratta.

Den som stör mig på söndag under den halvtimmen Paradise är på tv, den kommer inte att leva ett långt och lyckligt liv

Smääärta!

Trodde att rumpsmärtan skulle släppa när jag fick vila den över natten, men icket. Fy fan vad ont jag har! Påminn mig om att inte böja mig fram och inte göra för hastiga rumprörelser!

Nu, skola!

Ont i rumpan

Jag har lyckats gör något med en muskel/nerv i vänstra skinkan. Det gör fruktansvärt ont emellanåt. Det är som ett litet hugg som gör att knäna viker sig och jag skriker rakt ut. Och det mina vänner, det är inte kul..

Det gick iaf bra att jobba på kåren ikväll. Synd bara att det aldrig kommer några folk. Jag vill ju dominera i baren, vilket inte direkt funkar när det är så lite folk. Usch! Vad är det för fel på studenter som inte vill leva studentliv. Hur tänkte ni nu?

Nu blir det ipren, nya cosmo och sängliggande. För ni ska veta att klockan är över läggdags för länge sen. Godnatt!

Bidde inge plugg igår

Så jag försöker ta igen det nu istället. Det går sådär..

Gårdagen ägnade jag åt att smutta vin och äta god middag, som utan att ljuga, knullade fint i munnen. : ) Jag bara älskar min risotto (tack Michelle för tipset/hjälpen/stödet när jag gjorde min allra första risotto för bra länge sen). Problemet med att börja dricka vin en tidig eftermiddag är att man blir trött ganska tidigt. Så halv nio, ungefär, somnade jag gott i soffan. : )

Men iaf. Klockan sju ska jag vara på kåren, för andra gången idag, men då för att jobba. 6M behöver folk, och eftersom jag är så jävla gullig/underbar/sjukt snäll/bäst/osv osv, så ställer man väl upp för laget!

Så mina vänner. Vi syns i er dimma!

Första tentan, check

Första tentan i mitt liv gjordes den 30 oktober. Idag fick vi svaret. Och jag klarade den. Hur många poäng jag fick är oväsentligt (det var ju inte full pott om vi säger så), huvudsaken är att jag klarade den.

Det ska firas med pompa och ståt. Nej, nu ljög jag. Det ska firas med att plugga inför nästkommande tenta. Har ju tom fått min kurslitteratur nu, så det är mkt som ska läsas ikapp!
Vilket innebär att jag kommer låsa in mig på rummet, tända massa ljus, äta choklad och kedjeröka, samtidigt som jag kommer försöka läsa..

Det kommer väl gå sisådär..

Vad är mitt problem?

Jag gick och la mig för en timme sen och då skall tilläggas att jag var sjukt jävla trött, men jag kan inte somna. Vad är problemet! John Blund, where are you?


Dagen idag har varit bra. Började tidigt som bara den, med en bilfärd med mammsen och gubbe ner till Malmö. Först en sväng med lite kaffe hos farmor och sen mys med smörgåstårta OCH vanlig tårta hos min kära moster med familj. Oj, va stora småkusinerna har blivit!

Sen hem till K-stad igen för ännu mer kaffe, fast denna gången med min kära vän snutjäveln aka polackajäveln aka Kheder. : )

Sen mys med mina små söta vänner i vårt älskade kollektiv. Sjuan is the shit

Och nu vill jag sova. Men kan jag det? Nej!

Jaja, ska väl ge kudden ännu ett försök...

See ya

Hollandsparty

Ännu ett ypperligt tillfälle att klä oss ugly as hell! Men vilken fest sen då. : )




Dagen är nu slut

.. och inte fan blev den bättre.

Och med detta sätter jag punkt för torsdagen den 29:onde november 2009. Hope I never see you again!

Jävla skitdag!

Allt som kunde gå fel i morse har definitivt gjort det. Och oms inte det vore nog så är det pissväder ute. Grått och sjukt deprimerande.

Nu kan det väl bara gå uppåt resten av dagen? Håller tummarna för detta iaf.

Och mina älskade vänner. Jag finns här om ni behöver mig. Bara till att ringa!

klockan är över tre..

Jävla skit. Jag som gick och la mig i "någorlunda" tid ikväll. Jag somnade t.om. Nu är jag illpigg. Jävligt roligt.

Vaknade till av att jag fick ett sms. Som jag svarade på, halvt om halvt sovandes. Somnar om. Och efter en stund vaknar jag till igen för att mobilen piper. Svarar på det sms, även nu typ sovandes. Sen piggnar jag till med illfart, av någon knstig anledning. Och nu kan jag inte somna om.

Varför? undrar ni säkert nu. Det undrar jag med

Onsdag

Idag har jag fått lite skolarbete gjort. Riktigt nöjd faktiskt. Har även virkat fyra (eller kan det vara fem?) svettband i orange färg som vi nördiga svenskar ska ha på oss på Hollandspartyt på fredag. Bildbevis kommer. I promise

Sen har jag även tagit min roll som förste saftblandare på alldeles för stort allvar. Som vanligt. Men det gillar vi!
Det var ju lite volleybollturnering idag, och eftersom jag är för dålig på att spela, så får man ju stötta laget på annat sätt. Och då får man blanda saft. : )
Helt plötsligt, som en skänk från ovan, blev jag även utnämnd till HKIF's officiella volleybollsturneringsfotograf. Och det uppdraget tog jag också på alldeles för stort allvar. Så runt 469 bilder, för att vara exakt, tog jag med min älskade lilla kamera. Wohoo!

Här kommer en av dom. Och det är nog bilden på det bästa laget.
Som hade vunnit om det inte vore för att dom andra lagen kan ha varit lite bättre...



God natt!

Hatar tisdagar

Det här var droppen. Nu har dum jävel fått för sig att Paradise Hotel inte ska sändas idag. Kvällens enda höjdpunkt för fan.

Åh. Som om inte det vore nog så har jag som vanligt hjärtesorg. : ( Längtar så himla mycket till dom norra delarna av detta land!

Ne, nu ska jag ut och springa tre varv runt K-stad, sen ska jag sätta mig på Gamlegårdens grekiska restaurang med alla medelålders-alkisar, dricka öl  tills jag hamnar i ett sånt sinnestillstånd att jag tjatar hål i huvet på gubbarna. Sen mina vänner, sen ska jag hem, lägga mig i sängen med en flaska sprit och någon dålig mjukporrfilm ska stoppas i dvd:n och så ska jag ta på mig själv. För det mina vänner är det största tisdagsnöjet jag kan komma på!


 Nån som är sugen på att joina?

Tisdag

Tisdagar måste vara bland dom tråkigaste dagarna i veckan. Inget roligt alls händer ju på en tisdag.
Onsdag är det ju lill-lördag. Behövs det fler kommentarer på den?
Torsdag är ju mysdag, och i vissa fall uppvärmningen inför fredagen.
Fredag är och kommer alltid vara fredag.
Lördag då är det antingen kalas, eller så är det folle och bakiskäk, sen dö i soffan-dag
Söndag är ju den obligatoriska bakisdagen. Den dagen vi bara myser och tar hand om varandra.
Måndag har vi den obligatoriska måndagsölen direkt efter simningen.

Men tisdagar. Vad fan händer då?

Min tisdag har iaf hitills varit väldigt trevlig.
Först en runda på kontoret för lite skitsnack med Conne.
Sen bestämde vi oss för att dra ner till stan. Shoppade lite accessoarer inför Hollandspartyt på international house, och lite annat smått och gott. Och så stannade vi på Fenix för en fika, såklart. Sen till ICA maxi för att handla lite mat, och lite fler accessoarer och även en present till Ralph den tjocka holländaren. : )

En helt okej dag. Men vad händer nu då? INGENTING!

åh. Annat snackar vi i Åre. Där är ju tisdagarna uppbokade för bygget. Det gillar vi!

bränna kalorier

Nu är man hemkommen efter ännu en resa i utryckingsbilen. Denna gången var det dock ingen utryckning, utan vi åkte till badet och simmade lite (läs: jag simmade). Sen, svullon som vi är, åkte vi till McDonalds och köpte mat. Gott.

Nu är det snart dags att krypa ner under täcket, ikväll ska Claesson - spår av teorier i praktiken hålla mig sällis. Mys på hög nivå förstår ni.

Godnatt

Räddninspatrullen på nya äventyr.

Idag hade Gunner lite problem att starta bilen, så vi plockade fram startkablarna och hjälpte till.
Det gick strålande och Gunner åkte iväg på sitt privata lilla äventyr.

Efter en liten kort stund, när jag sitter här hemma och påtar med bloggen, kommer Conne utrusandes ur sitt rum och skriker att jag måste klä på mig fortare än blixten. Det gjorde jag, på med skor och storkoftan och rusade ut ur rummet. Hon stressade även ut Stellan ur hans rum. Räddningspatrullen skulle ut på nya äventyr!
Hopp in i utryckningsbilen, för att i ljusets hastighet köra fortare än fan ner till ICA. Där hade Gunner får motorstopp. : )
När vi fick syn på honom så gick det en stackars karl bakom bilen och puttade på, medan Gunner satt i förarsätet och latade sig, och rattade lite då och då när det behövdes. Men fram med startkablarna och fick igång bilen igen, körde upp till verkstan där vi lämnade både bil och bilnycklar.


Sen åkte vi i räddningspatrullen hem igen för att vila upp oss inför nästa äventyr som kan dyka upp närsom..


   



Första inlägget

Jag om min kära vän, granne och partner in crime Constance fick för oss att göra ett jävligt dumt vad. Vi skulle syssla med avhållsamhet i 30 dagar och 30 nätter. Vi gick in i vadet med livet i i insats. Vi gjorde det jävligt seriöst. Vi startade till och med varsin blogg som varje dag följdes av tusentals människor över hela världen. Ne, okej, typ 30 pers, men ändå.
 
Vi klarade 13 dagar och 13 nätter.

Men, det är inte detta denna bloggen ska handla om.

Det är helt enkelt så att jag fick sjukt mycket mersmak för bloggandet, igen, och därför föddes denna.

Detta är en blogg som kommer handla om en fattig lärarstuderande som lever livet. Den kommer handla om att bo i sjuans korridor med tio andra idioter, som har kommit till att bli min extrafamilj. Den kommer att handla om alla dumheter vi hittar på, om alla fester vi kraschar, alla äventyr vi åker på och liiite grann om plugget. Den kommer helt enkelt att handla om mitt liv, när jag lever det som bäst!

Enjoy people!



Over and out!