Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Dag 18

Min favoritfödelsedag

Alla mina födelsedagar är mina favoritfödelsedagar. : )

Men jag vill nog påstå att den senaste födelsedagen var den bästa. Iaf de sista timmarna av den dagen. Den firades med bästa tjejerna i Krischan. Det blev sushi, kladdkakemuffins, och SATC. Och såklart, en jävla massa alkohol. Vi firade i sann Krischan-anda och gav all in. Tror inte att mina grannar uppskattade mig supermkt efter den kvällen. Men wtf, jag fyllde år, det gör jag en gång om året. Just.

Annars var min 20-årsdag också ett fint minne. Alltid spännande att få gå på systemet för första gången. Men jag fick också en supertrevlig middag med skumpa och grejer, och även en fantastisk kväll ute. Awesome!

Andra födelsedagar jag minns är när jag fick min fina rosa cykel för många herrans år sedan. Dock har jag ingen aning om hur mkt jag fyllde. Sju kanske?
Min 19 års dag (eller kväll/natt) spenderades i en bil på väg upp till Åre med dåvarande pojkvännen och fina vänner.
18-årsdagen var det -25 grader i åre, men den firades på bästa Åremanér med middag på på bygget, för att sen bli utslängda och vara tvungna att dra till holiday, där vi inte ens fick handla för dom hade bestämt sig för att byta till 20 års gräns i baren just den dagen. Tack som fan..

Däremot tror jag, och hoppas att min 25-års dag kommer att bli den bästa. Om allt går som jag vill, vill säga (ni som känner mig vet ju lika väl som jag att det inte kommer att bli så).

Men ja, va fan. man får vara prinsessa en dag om året, och det är på ens egen födelsedag. Och tro mig, jag kommer alltid att fortsätta vara en riktig birthdayprincess. : )

komplimanger

Jag hängde tvätt precis och började då fundera lite.

Eftersom jag är en enormt snygg människa så haglar ju såklart komplimangerna över mig. Men det innebär ju också att man får höra en hel del skumma grejer emellanåt.

Som då för bara någon dag sedan, snyggaste killen på stället (även den drygaste), berättade för mig att mitt fina leende passar så bra ihop med min hudnyans. Say what?!

För ett tag sen igen så fick jag höra att jag hade en sån enorm utstrålning och charm, precis som Carola.... Okej?

Och för lite sen igen så blev jag kidnappad till en fest iförd mjukisar, sunketröjan, foppatofflor och filt. Men där på festen fick jag höra att jag var så sunkig att jag blev het.

Seriöst, vad är det för fel på män?

Dag 17

Mitt favoritminne

Vadå mitt favoritminne? Hur tusan ska jag kunna bestämma mig för det?

Jag har så många fantastiska minnen som jag plockar fram vid olika situationer. Och alla minnen berör mig på ett visst sätt just då, och på ett annat sätt nästa gång.

Nej, det här med att favorisera funkar inte hos mig.

Mannen i mitt liv.

Jag har mycket funderingar just nu. Huvudet är inte still en sekund. Men jag börjar komma underfund med vad jag vill, och framförallt vad jag vill ha. Jag har rannsakat mig själv enormt mycket nu på sistone tiden. Och jag börjar lära känna mig själv mer och bättre. Börjar få ett hum om vad jag behöver i livet, och vad det är som gör mig lycklig.

Jag börjar också att, sakta men säkert, förstå vilken awesome människa jag är. Trots mitt stora ego, som många gånger egentligen inte är så stort, så kan jag också vara ödmjuk. Men mer och mer börjar jag förstå vilken fantastiskt människa jag är, vilken underbar vän jag är och hur många det finns som faktiskt älskar mig för den jag är. Jag försöker hela tiden att sträva efter att bli en bättre människa, och jag tycker att jag har gjort stora framsteg på sistone.

Jag har stött på många motgångar den senaste tiden. Saker och ting som har rört om hela mitt liv, och vänt upp och ner på min vardag. Men jag väljer att se dessa händelser som upplevelser och som nya erfarenheter. Men tack vare detta har jag lärt känna nya människor som alla har lärt mig något om mig själv. Och detta tar jag till mig och gör det bästa jag kan av.

Visst, drömmen nu är ju att jag ska hitta mannen i mitt liv såklart. Jag vill väldigt gärna hitta honom. Jag vill träffa honom som ger mig fjärilar i magen och som får mig att le vid blotta tanken. Jag vill ha någon att vakna upp med på morgnarna. Jag vill ha någon som älskar mig, som håller om mig och som tycker att jag är världens mest magiska människa. Och jag vet, JAG VET, att han kommer att komma. När jag minst anar det kommer han att dyka upp mitt framför ögononen på mig och vara precis sådär perfekt han bara kan vara.

För ett tag sen var jag på seans. Mediumet berättade för mig att andevärlden visste vilka krav jag hade, och vad jag önskade mig, så jag kunde slänga min kravlista tyckte dom. Dom vet vem och vad jag vill ha, och dom ska lösa det. Söta små andar. :) Men det skulle komma när jag minst anade det. Så därför får jag väl sluta tro att varenda man jag möter är mr right. Och sen ska jag tydligen sluta leta också. Men det är ju lättare sagt än gjort.

Anywho, en aning rörigt inlägg från min sida nu, men it makes sense in my head (och ja, jag kan för tusan inte svenska längre, dessa engelskakurser förstör mig)..

Anyhow, jag är ganska tillfreds med min vardag och mitt liv just nu (iaf försöker jag att inbilla mig detta), trots att det inte ser ut precis som jag vill ha det.

Men fortsätter jag bara att vara en bra människa så kommer allt att bli förjävla bra i slutändan. Och det är det som spelar någon roll. Jag är grym, och jag vet det!