Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Godmorgon folket

En ny vecka har startat, och Sanna har inte gjort ett skit av det hon skulle gjort i helgen. Men tvättkorgen är tom, och rummet klininskt rent. Så nu kör vi! Skola till 16, och sen pluggeliplugg!

see yaa

The end

Nu är min Vfu slut för denna gång. Äntligen ska man få sova tänkte jag. Just det ja. Tjii fick jag. Sova får jag göra i sen, för nu ska det skrivas hemtenta, X antal lektionsplaneringar, VFU rapport och säkert något mer som jag har glömt bort. Wohoo!

Fredags var en fin kväll btw. En lagom glad Sanna omringad med härligt folk. Kul hade vi också. : )


Ne, dags att sluta mygla och börja jobba. Mycket som skall göras innan Sanna kan ta påsk på onsdag! See ya!

Spontantripp

Idag åkte jag och fröken Weinhagen på en spontantripp till Sveriges framsida, Malmö. Vi fick för oss att gå på en lägenhetsvisning.
Och en lägenhetsvisning blev till två visningar, en tripp till Polackamarknader för billiga intim/hygien/sminkprodukter, en liten titt in på en sexleksaksbutik (som hade skrämmande stora dildosar) och till sist en äckligt god parma pizza med mycket parmesan på Pizza hut. En perfekt söndag, med en liten utflykt. Allt för att få tiden att gå fortare.

För just idag var dagen jag skulle bli nolongergräsänka. Men så är ej längre fallet. Det blir imorgon istället. : (

Trist.

Men tack Weinis för en mysig dag!

Ajaj

Idag är det en mästerskapkamp i Amerikansk fotboll. Sjuan möter 23:an. Och vad lyckas jag med? Jo, på en liten uppvärmning trampar jag snett och kan ha stukat foten. Ont gjorde det iaf. Och gör det också för den delen. Ajaj!

Känns dock bättre nu. Men jag haltar lite.. : (

Ne, dags att ta tag i städning, på ett ben. Wooh!

Kronisk trötthet

Jag har hört att man kan få diagnosen kronisk trötthet. Fast det är inte det jag lider av. Men ack så skönt det hade varit.
Ne, det jag lider av är värre än så. Det är helt enkelt som så att jag spenderar lite för många timmar om dagen omringad av skrikiga, gapiga, hormonstinna tonåringar. Herre min get. VFU skulle man kunna namnge den diagnosen som.

Inte vara negativ nu Sanna. Det är faktiskt kul. Och det är ett yrke jag ska ha i resten av mitt liv. Eller nja, ca 42 år iaf.

Fy fan...

VFU - Verksamhetsförlagd utbildning

Jag fattar inte riktigt detta med Högskolan. Varför döpa det till VFU när det på alla grundskolor och gymnasier heter Praktik. Varför måste högskolor och Universitet alltid ha så himla fina ord och shit. Äh, jag har iaf VFU just nu.

Det är kul. Men det bidrar till enormt stor trötthet i mitt liv. Så därför lyfter jag inte många fingrar på eftermiddagen/kvällen. I säng senast tio, och upp lika snabbt igen. Livet är tufft. : )

Idag har vi femmor, och dom ska vi ha får första lektion i denna perioden med. Ska bli intressant.

Och på söndag är ja nolongergräsänka. FANTASTISKT! : )

En liten sjuanbebis?

Kollade på det däringa programmet med hon den däringa nannyn. Nannyakuten, kan det va så?

Iaf. Blir man inte alltid sugen på att skaffa barn när man ser det programmet? Iaf när barnen blir snälla och duktiga barn.. ; )

Ja, min biologiska klocka tickar (vilken klyscha), MEN, jag tror att jag överlåter barnafödandet åt mina vänner i några år till. Känns säkrast så.

Haha, vilken syn det skulle va och se mig tralla runt med en barnvagn, eller ännu värre, en liten snorunge hängandes i en bärsele på magen. Nehedu. Ge mig några år till så att jag får växa till mig.

Så, nu vet ni vad ni har att göra mina vänner. Jag vill ha en bebis i kretsen. Ut och ligg för fan!

Trotsar vintern

Fröken Weinhagen och jag upptäckte att våren börjat komma till K-stad, så vi tog vårt pick och pack, tog på oss våra solbrillor, drog ut lite musik, och satte igån alla sommarlåtar vi kunde komma på. Kokade kaffe i mängder gjorde vi och laddade upp för en underbar dag i solen.

Och njöt gjorde vi... Tills solen gick i moln!
Sen blev det kallt. Och ännu kallare. Och till slut föll snön. Men det hindrade inte oss. Ska man trotsa vintern så ska man göra det ordentligt!

Nu fryser jag.

mitt livs tredje tenta..

.. är nu över. Känns gött. Känns jävligt gött faktiskt om jag får säga det själv. Sån pngest jag har haft inför denna tentan. Och så svår var den ju inte. Najs. : )

Nu är det helg och med allt det innebär.

Fast först är det min Apa som ska få all min uppmärksamhet!

Disackarider, hemogloblobin, Retinol, aminosyror, essentiella, digererbara kolhydrater osv osv

Be mig spotta och ut kommer det komma massa termer i näringslära. Fy fan va huvudet är fullproppat med alla dessa tråkiga ord. Det värsta är att jag vet inte ens vad hälften av dessa betyder. Hualigen

Idag är iaf dagen före tentan och jag pluggar mer än vad huvudet klarar av. Har snart läst ut en förbannad bok, och förhoppningsvis kommer jag vara lite visare när jag är klar med den. Typ.

idag är även dagen då vår kära Stellan fyller vuxen, eller ja, han blir 20, vilket innebär att han inte längre kommer att vara tonåring. Grattis kära Stellanmittemellan!

Ne, dags att läsa lite till kanske. See yooou

Dagens insikter

Ett: Jag hatar min kurslitteratur. Skriv på svenska för fään. Fan att man måste ta till Hemkunskapsboken från nionde klass för att förstå att proteiner är uppbyggda av 20 aminosyror, varav 9 är essentiella och kan enbart tillföras till kroppen via maten och ej bildas själva i kroppen. (okej, det visste jag innan, men ni fattar poängen.)

Två: Gräsänka is the shit. INTE. Dags att komma hem nu innan jag börjar klättra på väggarna.

Tre: Vid tentaplugg en hel kväll kan det vara bra med ett på tok för högt sockerintag. Just det.

Fyra: Jag vill inte ha tenta. Jag vill inte. Jag funderar på att börja matvägra. Just för att det är en tenta i näringslära, och jag borde kunna och förstå bättre än så.

Fem: Det är inte bara jag som drabbas av hjärnspöken. Töserna i SATC har tydligen också dessa spöken. Och allt som händer på Tv är på riktigt. Right?

Sex: Är precis det jag vill ha. Det innebär ännu en gång att jag inte vill vara gräsänka ännu längre. Kom hem för fan

Sju: Just det.

Tenta på fredag

Fick en fråga idag av en liten kurskamrat. Frågan löd: Hur går det med pluggandet inför tentan på fredag?

Det var då det slog mig. JAG HAR TENTA PÅ FREDAG! och hur mkt kan jag? Nada!

Ne okej, jag har länge vetat att jag har tenta på fredag, men jag har lagt ner all min kraft och själ på att försöka förtränga det. Men att glömma en tenta vore ju inte allt för nyttigt. Men ja, ni hajar. Vem fan vill tentaplugga? Hujedamig.

Så, dags to hit the book som dom säger i landet over there.

Btw, den dagen jag kommer att plugga bara för att jag säger det, då loovar jag er att jag kommer att hojta till. För då mina vänner, då kommer det vara samma dag som jag vinner Nobelpriset i fysik. Bara så att ni vet.

Just det, plugga var det.

Nu får det vara nog

Nu är jag trött på att vara gräsänka.
Jag är även trött på att ingen av mina närmsta bor hos mig. Jag är trött på att det ska vara minst 13 mil till dom bästaste vännerna. Jag är trött på att vissa av dom ska bo över 100 mil härifrån, och jag är trött på att vissa är på andra sidan jordklotet. Det mina vänner, det är jag jävligt trött på.
Det är nästan bud på att gifta sig eller något så att alla vännerna samlas på en och samma plats. Tänk er vilken fest vi skulle haft! : ) (fast iom att jag är gräsänka så har jag lite att jobba på innan det blir bröllop. Oroa dig inte Emil, jag ska inte hetsa dig till något.)

Jag sakner er mina vänner. Jag saknar att vi inte bara kan ses på stan/byn och ta en fika ihop, tjuvröka ihop, eller helt enkelt bara få en ordentlig bläckfylla ihop. Jag saknar att inte kunna ringa er och prata om värdsliga saker, för jobb, skola och allt annat bara kommer emellan. Är det så här det är att vara vuxen så vill jag fan aldrig bli vuxen!

Nej, nu är det helt enkelt dags att spara lite pengar för snart mina vänner, snart måste jag få träffa er igen. Snart vill jag ha dessa tjejweekends vi har pratat så länge om. Snart vill jag ha dessa bläckfyllor, och dessa dagar då vi bara gråter av skratt! Jag vill, jag vill, jag vill!

Eller så får ni helt enkelt ta ert pick och pack och komma ner till Skåneland, så kör vi!




Gräsänka for real

Nu är man gräsänka, och har varit det den senaste veckan. Så nu är det dags för dig att komma hem igen Emil!

På sjuan är det full rulle. Mycket fest och galenskaper, och idag har vi haft en jättemysig dag ute i solen hela dagen. Och dagen avslutas med en Albansk fest med god mat dvs. Pite och albansk våffla. Riktigt gott!

Annars så lever livet mest precis som det ska. : )

Over and out