Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Awesome

Jag är en dån där person som får andra att vända sig om en extra gång på stan och tänka: "Helvete va awesome hon är"


"I vilken värld då?" undrar ni då.


"I MIN värld"
kontrar jag då med


Just..

WSJ

World Scout Jamboreen. Bland det häftigaste jag har varit med om. De senaste två veckorna har jag spenderat på ett gigantiskt skjutfält i Rinkaby, nån mil utanför Kristianstad. Jag och sisådär närmare 40000 scouter.

Det har varit två veckor fulla av intryck. Intryck från alla dessa människor som kommer från alla hörn av våran gigantiska värld. Jag tror att ca 160 länder har varit representerade på lägret. Det är ganska många.

Det är sjukt svårt att beskriva med ord hur otroligt givande denna tiden har varit. Det är svårt att beskriva känslan av att komma dit och se allt. Det går knappt att beskriva hur häftigt detta har varit. Jag är otroligt tacksam för att jag har fått se allt detta och för att jag har haft möjligheten att få vara där. Och då har jag inte ens sett hälften av det som går att se, och inte ens träffat häflten av alla dessa människor. Och lilla jag som inte ens är scout.

Så jävla ballt.
Helt obeskrivligt hur otroligt häftigt detta har varit. Detta minne kommer jag att bära med mig länge.

Det är tom så att jag funderar på att joina en scoutkår bara för att kunna åka med till Japan 2015 och vara med på nästa Jamboree. Så häftigt är det!