Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

Pluggdag!

Idag är en lång dag. Och längre kommer den att bli. Jag försöker att plugga. Det går sådär. Nej, nu ljög jag. Det går inte alls! Jag hatar engelsk fucking jävla fonetik! Usch fy!

Det är nu..

Det är nu som mitt huvud är fullt av tankar. Det är nu dom rusar runt som bara den. Det är nu hjärnspökena kommer tillbaka. Det är nu..

Det är nu som allt känns meningslöst. Det är nu som inget går min väg. Det är nu jag saknar, tänker och trånar alldeles för mycket. Det är nu..

Det är nu jag måste vända på allt. Det är nu jag måste ta tag i livet. Det är nu jag måste jobba hårt med mig själv för att lyckas. Det är nu som jag har chansen. Det är nu..

Det är nu som jag kan avgöra hur mitt liv ska bli. Det är nu jag ska bestämma mig för att gå vidare. Det är nu jag tar kontrollen över mitt eget liv. Det är nu..

Det är nu jag ska börja leva igen.

Det är nu jag ska bli lycklig.

favorit i repris

Till sommaren kör jag en favorit i repris. Jag ska till SRF!
Det, om något, kommer att bli awesome.

Eller som Barney Stinson skulle säga. Its gonna be Legen.. wait for it.. dary!!


Sådetså

Cornelis

Precis sett filmen. Den var bra. Tyvärr satte den igång alla mina tankar igen. Det fanns ett visst djup i filmen. Det djupet fick mig att börja tänka. Och jag ska inte tänka en massa. Det vet alla som känner mig.

Men cancer i levern. Jag hatar cancer. Och jag hatar cancer i levern mest av allt. Den cancern tog min farmor ifrån mig. Min älskade fina farmor. Jag saknar dig farmor. Jag saknar dig enormt mycket. Jag har fortfarande inte fattat att du inte finns i mitt liv längre. Min fina farmor.

På fredag kommer jag till dig. Och Farfar.

Älskar er



Kronbladen blodröda
Taggar skyddar skönheten
Ros lika ljuv som du



En awesome människa..

..det är jag det

I dagarna har jag funderat otroligt mycket på mitt liv. På vad som har hänt, och på vad som kommer att hända. För inte alls länge sen sa jag att jag skulle lämna mitt förflutna bakom mig (ne, jag sa lämna ditt bakomflutna före dig, men det är samma sak).

Men hur lätt är det när tankarna väljer att skena iväg som en hord antiloper på flykt från farliga hyenor?

Och hur kan man vara ensam när man är omringad av underbara människor?

Hm. Som sagt. Mycket tankeverkstad i mitt liv just nu. Mycket funderingar. Men jag har kommit fram till en grej. Mitt liv är kanske precis som det ska vara. Jag kanske behöver ha denna pausen i livet för att sedan börja om och ge ny tag. Jag borde nog använda mina krafter och min energi till något annat.

Det finns så mycket kärlek runt omkring mig och jag är så lycklig för att mina vänner är lyckliga. Det är något av det viktigaste för mig. Att ni är lyckliga.

Vad vill jag komma fram till då? Om jag det visste... Men det jag har bestämt mig för är att bara chilla, ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Detta är mitt liv och den enda som kan göra det bra, det är jag.

Och jag är jävligt awesome, så det borde inte vara några problem.

Saknar er

Det finns många människor som har betytt mycket för mig under mitt liv. Jag har lärt känna många människor som alla har lämnat ett visst avtryck hos mig. Vissa större, och vissa mindre. Sen finns det dom jag aldrig kommer att glömma. Vissa saknar man mer än andra. Farmor och Farfar är två av dom. Ni finns i mitt hjärta!

Shadows are falling and I'm running out of breath
Keep me in your heart for a while

If I leave you it doesn't mean I love you any less
Keep me in your heart for a while

When you get up in the morning and you see that crazy sun
Keep me in your heart for a while

There's a train leaving nightly called when all is said and done
Keep me in your heart for a while

Sha-la-la-la-la-la-la-li-li-lo
Keep me in your heart for a while

Sha-la-la-la-la-la-la-li-li-lo
Keep me in your heart for a while

Sometimes when you're doing simple things
around the house
Maybe you'll think of me and smile

You know I'm tied to you like the buttons on
your blouse
Keep me in your heart for a while

Hold me in your thoughts, take me to your dreams
Touch me as I fall into view
When the winter comes keep the fires lit
And I will be right next to you

Engine driver's headed north to Pleasant Stream
Keep me in your heart for a while

These wheels keep turning but they're running out
of steam
Keep me in your heart for a while

Sha-la-la-la-la-la-la-li-li-lo
Keep me in your heart for a while

Sha-la-la-la-la-la-la-li-li-lo
Keep me in your heart for a while

Keep me in your heart for a while

Gammal kärlek rostar aldrig

Hmm. Gäller det gamla vanor också?
Ja, jag ska komma till poängen, snart..

Idag har jag stooorstädat hela lägenheten. Ska även strax byta lakan. Det här med att byta lakan är en omständig process i mitt hem ska jag säga er. Och detta beror helt och hållet på mitt ex. Varje gång jag bäddar rent tänker jag på honom (ja, jag tänker på honom annars också emellanåt, som sagt, gammal kärlek rostar aldrig). Alltid när vi hade bäddat rent i sängen så var det duschtvång. Man fick inte gå och lägga sig i nya rena lakan utan att vara nyduschad. Och detta gör ju att om jag ska bädda rent så måste jag även ta en dusch, gamla vanor sitter i. Och klockan är 00.05, och jag är trött. Och ska jag duscha så måste jag verkligen raka benen, annars blir det väl aldrig gjort. Och det är en jävla process ska jag säga er mina vänner.

Hualigen. Nu ångrar jag bittert att jag var så hurtig innan och slet av sängkläderna för att jag fick ett litet ryck att jag skulle vädra täcken och kuddar. Hum i duvet är vad jag är.