Sanna för fan

Den bittra sanningen om Sanna, fast med en aning retuschering

can't help to wonder..

Kan inte hjälpa det. Hur mkt jag ens försöker så kan jag inte låta bli. Det har blivit som en drog för mig. Ett beroende som bara växer sig starkare för varje minut. Ett beroende som jag avskyr. Avsky må vara ett stark ord, men det är det ordet som beskriver känslan bäst. Hmm. Kan inte låta bli. Vill inte låta bli, men vill ge upp det för alltid. Ett beronde sätts igång så lätt. Det kräver bara några få sekunder. Men det tar år att släppa helt. Fan...

Med risk för att få hela världens kvinnor/tjejer efter mig...

.. Men är inte Carrie i SATC en jävla barnrumpa egentligen. Överreagerar för minsta lilla, och beter sig som en bortskämd snorunge. Eller är jag helt ute och cyklar? Och inte är hon väl så jävla snygg, eller?

Och jag lider antagligen av den dära svenssonsvartsjukan som mer än halva Sveriges befolkning lider av. tydligen.

På tal om något helt annat. Kärleken mellan två människor är bland det vackraste som finns. Men det finns det som är vackrare. Det är när två människor efter flera månaders lång väntan blir tre. När en familj bildas. När ett barn föds. När kärleken inte längre är delad på två, utan tre.
Att älska någon villkorslöst är nog inte så lätt. Men när det kommer till ens egna barn så tror jag att det är omöjligt att inte älska dom villkorslöst.

Jag ska bli Tant Sanna, och ingen är gladare över att bli tant än vad jag är.

All min kärlek och lycka till er. Alla tre.

Closing time

Nu är sommaren slut. Sanna är tillbaka i K-stad. Allvaret började redan igår, med ett kilometerlångt mail till min kära styrelse om allt vi har att göra framöver. Ska blir jävligt skoj när allt drar igång igen.

Men iaf. Jag är tillbaka i K-stad som sagt.
Jag är även frivilligt uppe vid åtta på morgonen (ja, jag vet att hon är nio nu), men ibland så behövs det tvättas. Och med tanke på vilket tvättberg jag har kommer tvätten att ta hela dagen. Men det gillar vi. Typ. eller inte.

Lite senare kommer Stellanmittemellan på besök. Han ska bli bjuden på sina efterlängtade pannkakor. Lilla Stellis. En go prick det där.

Och på tal om pojkar.

Emil, kom hem. Okej!?

Kattunge

Ååh, sjukt många jag känner skaffar sig en liten kattbebis just nu. Jag vill också ha! Ge mig! : (

Det kliar så sjukt mycket i mina fingrar just nu. Men det känns inte snällt att ha en kattunge på så liten yta.

Suttit på Flashback nu och läst lite. De flesta rekommenderar att man isåfall skaffar två katter så de inte känner sig ensamma och så att de kan aktivera varandra. men har jag ångest över att ha en katt på 28 kvm så kommer jag nog må ännu sämre med två.. Fast grannen mittemot har ju en liten kisse. Så det verkar ju fungera.

Åhh, måste fundera lite till på detta. Men jag vill verkligen.